Over

Mijn naam is Trudie Boumans – van Dalen. Ik ben geboren op 17 September 1964 en ik woon in Maasbracht, samen met mijn man Frank. Na verschillende jaren werkzaam te zijn geweest als verzorgende IG in de ouderenzorg, ben ik later verder gegaan als ZZP-er in de reguliere zorg. Hoewel ik dit werk met veel plezier heb gedaan, kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik iets wilde toevoegen.

Ik ben toen gestart met de HBO opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut, welke ik met veel plezier en passie heb afgerond aan het instituut E.E.N.® te Panheel. De combinatie van mijn ervaring in de reguliere zorg en mijn erkend diploma tot natuurgeneeskundig therapeut stelt mij in staat om een brug te slaan tussen de reguliere zorg en de complementaire zorg. Dit draagt bij aan een holistische benadering in het bieden van zorg. Holistische zorg houdt voor mij in dat ik de mens als geheel zie: lichaam, geest, gedachten en gevoelens. Alles is hierin onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De verschillende behandelmethodes die ik aanbiedt zijn altijd afgestemd op de cliënt en sluiten daarom altijd aan op de persoonlijke situatie en vraagstukken. Op deze manier stem ik samen met jou af waar de behoefte ligt waardoor de behandeling altijd op maat is.