Over

Mijn naam is Trudie.  

Ik ben geboren op 17 september 1964, ben getrouwd en heb 2 zonen. In het verder verleden had ik samen met mijn man een eigen zaak (een winkel in de verf branche). Er kwam een punt in mijn leven dat ik iets anders wilde gaan doen. Maar wat!

Toen kwam er een totale andere kant van mij naar boven, deze ben ik gaan onderzoeken en vervolgens heb ik daar actie op ondernomen. Vervolgens ben ik in 2009 begonnen met een 3 jarige opleiding als verzorgende Ig in de reguliere zorg. Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken in de ouderenzorg. Eerst voor een baas later als ZZP er verder gegaan in de reguliere zorg. 

Vervolgens kwam er een punt dat ik het gevoel kreeg dat ik iets mocht samenvoegen, maar wat. Toen kwam ik in aanraking met de opleiding Natuurgeneeskunde (E.E.N.® opleiding) te Panheel. Deze opleiding heb ik met heel veel plezier en passie gedaan. Deze opleiding heb ik afgesloten met een erkend diploma Natuurgeneeskundig therapeut. 

Ik ben natuurgeneeskundig therapeut in de complementair zorg en bovendien werkzaam als IG’er in de reguliere zorg. 
Doordat ik mijn kennis en ervaringen van de reguliere en complementaire zorg samenvoeg, ben ik bekwaam om professionele en holistische zorg te bieden.

  • Jaarlijks vergaar ik nieuwe kennis maar ook het opfrissen en onderhouden van kennis (medische en psychosociale kennis) doe ik via bij-en nascholing. 
  • Naast de opleiding voor EEN®-therapeut heb ik ook mijn EHBO diploma en reanimatie.
  • Ik ben in het bezit van  een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG).
  • In de reguliere zorg heb ik mijn kiwa keurmerk als zzp´er.